Apartaments, càmpings i altres Apartaments, càmpings i altres
Platges i platges nudistes Platges i platges nudistes

Cambrils / Notícies / Esports

Els regatistes del Nàutic Salou s'imposen en el Trofeu Comodor

Salou. Costa Daurada. 26 d'abril de 2012. Els regatistes del Club Nàutic Salou s'han imposat en el Trofeu Comodor organitzat pel Nàutic Garraf. Borja Mas en Laser Radial i Albert Guillén a Laser 4.7 acabar en la primera posició del pòdium de les seves respectives classes. Borja Mas va dominar per complet el campionat, aconseguint tots primers llocs excepte en l'última prova i es va imposar en Laser Radial. En 07/04 la definició del campionat va ser més renyida ja que Bosco Pujol (Salou), Mon Cañellas (Cambrils), Alberto Guillen (Salou), Oriol Barris (el Masnou) i Cris Garcia (Salou) tenien la possibilitat matemàtica d'aconseguir el primer lloc però va ser Alberto Guillen qui es va imposar, gràcies al segon lloc aconseguit en l'última prova. Mentrestant Cris García va obtenir la segona plaça en la classificació general i primera en la categoria femenina. Bosco Pujol i Maria López, també de Salou, no van poder aconseguir un bon resultat en l'última mànega i això els va impedir pujar en la classificació.

Etiquetes: costa daurada, cambrils, rally racc, maratón, media maratón, running, campionat