Platges i platges nudistes Platges i platges nudistes

Cambrils / Notícies / Esports

Marcelo Cairo, guanya el trofeu Costa Daurada d'Optimist

Marcelo Cairo, guanya el trofeu Costa Daurada dŽOptimist

Cambrils. Costa Daurada. El regatista del Club Nàutic de Cambrils, Marcelo Cairo, s’ha adjudicat el Trofeu Costa Daurada de vela de la classe Optimist que s’ha disputat aquest passat cap de setmana del 4 de setembre de 2011 a aigües de Salou. El regatista de Cambrils va ser el més regular dels 84 inscrits a aquesta regata i amb una victòria parcial, dos segons llocs i un tercer, va encapçalar la classificació general final. Marcelo Cairo va quedar primer a una classificació on van destacar també, els regatistes del Nàutic de Salou, ja que els representants del Club organitzador, van ocupar les posicions que van de la segona a la cinquena plaça. Així, Carla Munté va ser segona; Beatriz Muro, tercera; Marta Munté, quarta, i Francesc Monné, cinquè. El primer dia, donades les condicions de vent suau i inconstant, es van disputar les dues primeres proves del campionat. El segon dia, gràcies a les excel·lents condicions de vent es varen poder disputar les tres proves previstes en un dia en que el vent i la mar van pujar de forma progressiva fins les 5 de la tarda.

Etiquetes: costa daurada, cambrils, rally racc, maratón, media maratón, running, campionat