Apartaments, càmpings i altres Apartaments, càmpings i altres
Platges i platges nudistes Platges i platges nudistes

Cambrils / Notícies / Joves

Torneig de futbol sala per Setmana Santa 2012

Cambrils. Costa Daurada. 3 d´abril de 2012. Els corresponsals joves de Cambrils han organitzat el Torneig Jove 2.0. al Centre Cívic de Vilafortuny, amb la col•laboració del departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils. Es tracta d’un torneig de futbol sala del 3 al 5 d’abril, de 9 a 14 hores, perquè els joves tinguin una oferta lúdico-esportiva durant aquests dies de setmana santa. S’aprofitarà l’ocasió per donar a conèixer el PIJ i el departament de Joventut. A més, els joves podran gaudir d’una sessió de djs. TORNEIG JOVE 2.0 Els equips seran de 5 a 7 participants Dies: 3,4,5 de 9.00 a 14.00 El primer dia al matí es jugarà la fase de Grups, el segon dia es jugaran els quarts de final i el tercer dia pel matí: Semifinals Final berenar entrega de premis Requisits: - Tenir entre 14 i 30 anys - 2€ per persona - Cada equip escull el seu nom i el color de la camiseta - De 5 a 7 jugadors Informació: - Dies d’inscripció: del 27 al 2 d’abril - Full d’inscripció als corresponsals de cada centre o al PIJ - El calendari dels partits es publicarà el en la pàgina web de joventut de Cambrils: www.cambrils.org/pij/ -Es jugarà al Centre Cívic de Vilafortuny Regles: - Duració dels partits 15: minuts - A partir dels quarts de final, l’empat serà resolt per 3 tandes de penaltys - A la ronda d’equips, si dos o més equips queden empatats en punts, passa a la ronda següent qui tindrà millor diferència de gols (o es resol a tanda de penaltys entre els equips) - Només hi haurà arbitratge en la semifinal i en la final - Un equip té un marge de 10 minuts per presentar-se a partir de la hora fixada, passat aquest temps, si no es presenta, el partit es donarà guanyat per l’equip contrari - Es podrà jugar amb un mínim de 5 jugadors

Etiquetes: costa daurada, cambrils, festes, vida nocturna, discoteques, dj, salou fest, ral · li, cós blanc, concerts, música